بارشد صنايع، استفاده از ليفتراك و تجهيزات انبار داري هم رشد به سزايي به خود گرفت، تا جايي كه ليفتراك و تجهيزات انبارداري بخش جدايي ناپذير صنايع شدند.
صنايع مختلف بسته به نياز خود از اين ماشين آلات استفاده مي كنند كه مدل هاي پرمخاطب آن ليفتراك (ليفتراك ديزلي، ليفتراك دوگانه سوز، ليفتراك برقي)، استاكر(استاكر برقي، استاكر نيمه برقي، استاكر دستي)، ريچتراك،پالت تراك و جك پالت هستند كه هر يك را مي توايد در بخش هاي مربوطه با آن آشنا شويد ولي در اينجا مي خواهيم با پالت تراك، نحوه استفاده از آن و مشخصات فني ان آشنا شويم كه در ادامه به آن مي پردازيم.
پالت تراك ها در سه مدل تمام برقي (اتوماتيك)، نيمه برقي و دستي است كه پالت تراك دستي را با نام جك پالت بيشتر مي شناسند كه نحوه ناوبري انها به شكل زير مي باشد.
پالت تراك برقي: داراي دو دكمه كنترلي مي باشند كه با آن بار را از زمين به صورت برقي بلند كرده و آماده حركت مي كند و با دكمه اي ديگر به صورت برقي اين دستگاه را جا به جا مي كند و حركت دستگاه قابليت تنظيم بر روي دو حالت خرگوشي (سريع) و لاك پشتي (آهسته) را دارد.
پالت تراك نيمه برقي: مانند بالا داراي پدالي جهت ليفت بار به صورت برقي مي باشد ولي جا به جايي بار كاملا به صورت دستي مي باشد نيروي محركه آن اپراتور آن نيز مي باشد.
پالت تراك دستي يا جك پالت: در اين دستگاه براي بلند كردن بار بايد توسط اپراتور جك زده شود و بعد از آماده شدن و بالا رفتن بار نهايت تا 20 سانتي متر بار جهت جا به جايي، بايد به صورت دستي ناوبري كرد.
مشخصات فني پالت تراك
پالت تراك ها نيز مانند ساير ماشين هاي انبار داري داراي مشخصات فني متفاوتي هستند و يكي از مهمترين مواردي كه بايد در زمان خريد ليفتراك ، پالت تراك و ساير ادوات انبارداري به آن توجه كنيد.
- عرض شاخك ها
- ارتفاع بالابري
- تناژ پالت تراك
- طول شاخك
- ساعات كاركرد پالت تراك
- گارانتي و خدمات پس از فروش
- تامين قطعات يدكي
- كشور سازنده
- ادوات بكار برده شده در پالت تراك
مطالب مفيد: